Ardisa Beqiraj
Mjeke Dermo-Estetike
RRETH MEJE

Qellimi i detyres time eshte ti sherbej shendetit ndaj lekures dhe rikonstruksionit facial.

Mjeke ne fushen e Dermo-estetike me studime ne itali dhe eksperienz pune 8 vjecare ne pjesen klinike dhe asistence ne kirurgji plastike.

Puna ime konsiston ne rindertimin natyral sipas fizionomise se cdo pacienti dhe jo ndryshime drastike dhe permasa ekstreme.

Pika e forte eshte te kuptueshmeria emotive ndaj pacientit duke bere diferenzen e te trajtuarit pacientit i cili ka nevoje per mua dhe JO pacientit nje kartemonedhe per mua.

 • Mosha: 30
 • Eksperienca: 8 Vite
 • Vendodhja: Tiranë
 • Adresa: Rr. Kavajes, Godina 207, Hyrja 5, Apartamenti 35
 • NIPT: M12113025B
SHERBIMET
 • Kujdesi ndaj lekures
 • Botox (Front lines, zampe di galline, master, mento)
 • Acido Hialuronico (lips, rhinofiller,zygo filler, mento filler,jaw line filler)
 • PDO Threads
 • Kybella
 • Dermapen
 • PRF (platelet rich fibrin)
 • PRP( Platelet rich plasma)
 • Mesoterphy
 • Acne scars
 • Lasers
 • CO2 Pixel
 • Carboxyteraphy
 • Melasma treatment
 • Dermaplaning
 • Plexr treatmen
KONTAKTI
ME SHKRUAJ

Thanks, your message is sent successfully.